2008-10-05

Mina nya älsklingar!

Varför har jag inte köpt såna här tidigare? De är helt underbara att sticka med. Jag har försökt sticka med strumpstickor flera gånger tidigare men aldrig lyckats, de har bara åkt iväg och krånglat. Men äntligen har jag det jag längtat efter: lyxstickor av rosenträ för 149 kr!!! Dyrt men oj, vad jag ska använda dom. Var tvungen att testa med en gång och SÅ sköna att sticka med, mjuka och helt perfekta! Var inne på Ulligagulligasaker och såg att hon också hittat strumpstickor i helgen. Tacka vet ja trä stickor!


Muddar o halsduk till min kollega som har inhandlat det snöbollsliknande garnet!

4 kommentarer:

Annas Alster sa...

Tack så mycket!

Ingesund, då känner du kanske Tove Fjäll...borg? Vi gick på Lunnevad ihop. Hur trivs du i Linköping då? Inga lediga fiollärartjänster snart`? :)

Anda: sa...

Åh, vad kul att du hittat sköna sticknålar. Själv har jag just insett att nej jag ska adrig mer köpa sticknålar i plast.

Annas Alster sa...

Hej!
Jag går i Örebro, sista året nu. Jobbar i Kumla 30 % så jag har en fot i varje värld. Det känns bra tycker jag.

Har fått riktigt övsug, spelade tom skalor idag, med spiccato, precis som min lärare uppmanade mig.

Hur är kulturskolan i Linköping?

Veronica Tingvall sa...

Vad kul att du har köpt ull. Var köpte du det?

Man kan sätta in en bild istället för rubrik om man vill ha en logga där istället. Så jag gjorde bara en bild i ett ritprogram (med ett foto i grunden)och infogade den där istället. Du byter det under layout i redigeraren.

Hoppas du mår bra
Kram/ Veronica