2008-11-30

Lussekatter och toffelfabrik?


Hej kära bloggläsare!

Hoppas ni har en mysig första advent. Här är det plusgrader och småregnigt, inte det vädret som man skulle önska så här års...Jag har ändå börjat känna av lite julstämning. Och M har fått sina tofflor, äntligen, så han slipper frysa om fossingarna! Tyvärr vill han ha dom precis som dom är, utan något mönster och inga pärlor :-( Det tycker jag är tråkigt, för det är så kul att göra. Men jag har ett par till som är klara för att dekoreras! Ett par vinröda i storlek 38/39. Ett par i orange är också på gång, och ett par gröna efter det. Jag tror jag håller på att bli en liten toffelfabrik!

I fredags hade jag cellocafé med mina elever, det blev lyckat och det kom mer publik än jag trodde det skulle. Jag var lite orolig eftersom det var på en fredagkväll och då kanske folk har annat för sig, men det var många som ville höra härligt klingande cellomusik!!! :-)

Imorrn är det en ny vecka. Suzukikonsert,stråklekskonsert och studiedag med Kandels Kapell, kletzmermusik! Nu ska vi hugga in på adventsfikat! Ha det gott!

4 kommentarer:

Anda: sa...

Du, vilken fin header! Supernice! :o)

Veronica Tingvall sa...

Vilka jättefina tofflor du gör, det kanske man skulle prova på... Din rubrik är också jättefin:-)
Hoppas du har det bra.
Kram/veronica

TvaNystan sa...

VAd fint du gjort på bloggen! Julfint?!?!?

Anonym sa...

Hej Stinis!
Tofflorna ser jättesköna ut.
Kanske något att önska sig i
julklapp!!!
Måste få smaka pepparkakorna.
Vi måste ses så ni inte hinner
äta upp dom.

Kram tomtemor!