2008-11-03

Löv

Min lövsjal som har tillverkats under höstlovet. Upptäckte att det inte var nån bra stickning om man skulle försöka va social samtidigt, det gällde att hålla reda på vart man var...fick repa upp en bra bit en gång. Den ska få en spetskant innan den är helt klar! Visst är den väl rätt så fin?

5 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh vad fin! Jag provar på något liknande men jag vet verkligen inte om jag kommer att lyckas. jag tycker att det är lite knepigt med omslag. Hur ska man egentligen sticka dom på nästa varv?

Hoppas du mår bra. Kram/V

Veronica Tingvall sa...

Var har du förrsten fått tag på det där mönstret? jag började lite på ett mönster från icakuriren men känner mig inte riktigt nöjd...

Åt vilket håll stickade man den? Jag skulle vilja ha ett mönster där man börjar nedifrån och upp. det känns så jobbigt att det tar sån tid för att se om man har lyckats med mönstret eller inte annars.

TvaNystan sa...

Helt fantastisk!!!! //Eva

Alfie sa...

Superfin!!!! Var det den du pysslade med när du var här hos mig? Tack för titten förresten, det var verkligen supermysigt att du kom hit!

Solveig Lövendahl sa...

Verkligen superfin!! Jag är väldigt imponerad, önskar att jag hade tålamod till sånt... Till att lära mig sticka så alltså:)