2009-03-01

Helgen..

VirkStinas mössa och vantar

Pizza
Systerbesök :-)
Kalas
Semeltårta
Robert Plant-Alison Krauss
Sjuk M
Öva
Mössa
Sol
Snabba cash
Müsli
Nu när mössan är klar har VirkStina har INGET projekt på stickorna/nålen. Detta är ovanligt. Vill sticka en gul påskbasker, men till detta måste jag ha nytt garn och det går inte att få tag på en söndagkväll, men imorrn!

6 kommentarer:

Fröken Elsa sa...

VirkStinas mössa och vantar är jättefina! Nu ser jag fram emot att få se en gul basker i hennes blogg :)

Annas Alster sa...

Hej! Ja, det är en universitetskurs med leif elfving och betelkyrkans musikskola här i stan. Den ger ingen nivågradering, men man kan nog komplettera sen... arbetar du med suzuki?

Jag är själv suzukibarn, men är lite kluven till metoden. Tycker att mycket är bra, men när man läser på universitetet blir man lite skadad att tänka kritiskt. Jag kan inte låta bli att tänka att de små barnen känns lite programmerade... men så kanske det är på vanliga musikskolan också. vad tycker du?

sunna sa...

Va härligt att vara tvungen att gå till garnaffären, själv har jag ingen som helst anledning att göra det men jobbar febrilt för att hitta på en orsak

Victoria sa...

VA duktig du är, o va kul att du har en lapp med egen logga. Hoppas allt e tipp topp KRAM

TvaNystan sa...

Det ordnar sig nog... Snart har du nya projekt på gång 'ler'

Jullan sa...

Härliga vantar och mössor! Blir riktigt inspirerad av dina alster:) Har själv nyss återupptagit både virkning och stickning efter en lång paus med husbygge och småbarn.