2010-02-03Klöversjalen ligger äntligen utsträckt på madrassen och blockar sig.
Fler har frågat mig vad blockning är. När jag har blockat så har jag har blött det jag vill ha blockat sen spänt upp det på en madrass med massor med nålar. Så får det ligga så tills det torkat. Då blir det platt och utsträckt och mönstret syns tydligare. Väldigt effektfullt och proffsigt blir det.


Har ni också mycket snö?

4 kommentarer:

Almbyboden sa...

Nääää .... snö!?! menar du! Här sitter jag och glor ut på fullkomlig kaos. Lite får nu kanske. Supersnygg sjal. Vad läckert med svart garn. Jag blir så avis på er som kan få till så snygga sjalar och dyligt. Ni är superprofsiga! Marie

Blenda sa...

Jag älskar dina bilder... Den med tulpanerna skulle jag lätt kunna tänka mig uppförstorad att ha på väggen, helt underbar är den! Här i västsverige ligger det lite snö, ja, senaste dygnet har det väl dessutom kommit ytterligare 10-20 cm sisådär... Men det är vackert, och det är ju ljust! Och nu tycker jag knappt att det är kallt när det bara är -5... :-)Hälsningar Blenda

Made By K sa...

Så nära på insnöad man kan bli..haa, jag tror vi har snö så det räcker för flera år framöver!! Gillar verkligen din klöversjal, var har du hittat mönstret? Den ser verkligen finfin ut!!

Sagotroll sa...

Det är en sådan härlig känsla när man äntligen får blocka ett projekt som man gjort. Fin sjal. :O) Tulpaner gör verkligen så att man längtar till våren!
Kram Frida