2010-02-21

Restgarnsvantar
Restgarn från Drops Delight blev ett par crazyvantar!
Idag ska jag packa, spela cello och sticka!(kan väl inte undvika att pulsa i snön också..)
Ha en skön söndag!


12 kommentarer:

snakkemunn sa...

Så fine de var i det fine garnet. :)

Blenda sa...

Snygga halvvantar! Behöver själv ha något liknande, i tunt garn, på jobbet. Blir som isbitar om fingrarna när jag sitter vid datorn hela dagarna.

Annars sitter jag här och surar över att min keramikkurs blivit inställd idag, pga vädret antar jag...:-(

Anonym sa...

Tänk vad du kan göra av rester. Snygga.Just det packa va´ de´ja´
Kram mamma

Made By K sa...

Snygga halvvantar och färgerna är ju helt underbara!! Det känns som det är väldigt långt bort innan man kan använda sådana vantar för min del! Idag har det varit 20 minusgrader plus värsta stormen, så det känns som minst 40...Brrr

Sunna sa...

Skitsnygga

Ninni sa...

Fina vantar. Det garnet blir fint i vad man än gör med det känns det som. Hittade hit via Sillen stickar. Kul att hitta nya inspirerande bloggar.

metamorphosis sa...

Crazy är bra! :-)

Alla kan sy sa...

Jättefina! Jag har beställt likadant garn, och hoppas få dem i början på veckan. Hoppas på rester jag med då, för dem var jättefina.. ja det var ju det jag började med att säga :)

terras hantverk sa...

fint med halvvantar! tack för stickningen i veckan!! Tycker vi borde ses samma tid o samma plats nästa vecka, vet du om du kan?

terras hantverk sa...

Hej. Jag kan tyvärr inte på fredag, hela Martins familj kommer på besök. Vi får höras längre fram om när vi kan båda två! Ha det så kul nu på resan!!! Kram!

Fina-Rosa allt i livet sa...

Tänk att restgarn kan bli så vackert, så fina vantar

Marty sa...

Är du hemma än? Har du tillverkat nåt på resan eller kanske besökt någon garnaffär? Jag har virkat två stora och två små OS-mössor. Imorgon får jag se vilken av de små som passar en 2-månaders. Ikväll virkade mamma sin första. Plåtar imorgon. Marty