2010-04-13

En riktigt sur citron

Jag ger upp! Den sura citronen ska repas upp och det ska bli mig ett sant nöje!
Jag har hela tiden tyckt att alla andras blir mycket snyggare och nu förstår jag varför, jag har stickat rätstickning istället för slätstickning, hur kunde jag missa det?! Det var uppmärksamma Ilsefin som upptäckte det på stickcafé för ett par veckor sen!
Men det är inte bara därför den ska repas upp, den är inte klar än och jag har nog minst 2000000 tråkiga rätamaskor kvar innan färdig storlek. Det fina garnet ska bli något mycket roligare!
Jag beundrar verkligen alla er som har lyckats slutföra en Citron!
Nu ska här nystas!

10 kommentarer:

Viffla sa...

Åh, trist när det händer, men ändå befriande att repa upp. Heja! :)

Manduzana stickar sa...

Haha, det är så plågsamt när man inser att man gjort fel i sådana stora arbeten.

Veronica Tingvall sa...

Jag såg just Ilsefins och än en gång blev jag sugen på en. Jag gillar ju lättstickade grejer. Jag kanske skulle prova i alla fall. Vad är det för garn du har? jag har ett 1 trådigt ullgarn tror du det skulle funkar eller är det för tunt?
Kram/Veronica

Jullan sa...

Fy så trist!! Repa upp är ju alltid urtråkigt! Färgen är fin annars och hade passat till en citron. Lycka till!

terras hantverk sa...

Hej... så det blev upprepning till slut. surt, jag tycker den är fin. Men så fint garn kanske man vill sticka med två gånger för att få ut mer av det? jag är lite kraxig och tänkte låta dagsformen imorgon avgöra om jag ska stickcaféa eller inte... tror inte det blir konsert iaf. Jag ska ha vårkonsert på söndag o vill bli av med min hesa hals innan dess... vill inte du komma på konsert? Ta med dig Max o alla du känner o kom o lyssna på oss sjunga in våren! Kram!

Sunna sa...

Jag har vilda planer på att starta en citron, synd du inte är nöjd, jag tycker dock den är fin

terras hantverk sa...

Jo, jag har inte stickat klart framstycket, har ca 10 cm kvar. Men låter det bero tills jag bestämt mig för hur petig jag ska vara. En del säger att det inte kommer synas när den väl är klar. Men jag tycker det syns alldeles för mycket nu för att få frid över det hela. Lägger man ner så mycket tid på den så kan jag lika gärna lägga ner någon vecka till o bli helt nöjd. När ska vi ses då, om vi inte ses ikväll? Nån kväll nästa vecka hemma hos nån av oss? Kram!

Ilsefin sa...

Åh, vad tråkigt att du känner att du behöver repa upp. Jag har varit lite orolig för att jag "förstört" sjalen för dig. Jag tycker att det var fint med rätstickat, men det viktiga är ju att du känner dig nöjd.

Och apropå "Terras" kommentar så är ett vanligt talesätt på stickcaféerna att varje maska förtjänar att stickas två gånger! :)

metamorphosis sa...

Det verkar finnas två läger när det gäller citronerna. De som älskar dem och de som verkligen avskyr dem!

Lite spännande att en sjal kan röra så många! :-)

Anna sa...

vad synd att du hade gjort fel :(