2008-10-22

Nu har jag också gjort en, men vad STOR den blev!

Hosta,snora,snyta,snurra,soova...tredje dan hemma från jobbet. Nu får det vara nog, nu ska jag bli frisk. Febern är i alla fall borta och det är skönt. Imorrn går jag till jobbet,med eller utan snor.


Jag är tacksam över att jag har en hobby som är stillasittande. Härvorna från Östergötlandsullspinneri kom på måndan, jag beställde på fredag eftermiddag! Det var snabb leverans från Garnkorgen! Härvor i blått,oliv,svart, grön och mönster till en dragspelsbasker!


Så här blev den: Världens största basker. Sambon skrattade åt den........Jag får nog ta mig en funderare om det där med provlappar...det kanske vore bra att lägga lite tid på det ändå. (men verkar ju så tråkigt) Hade INGEN lust att repa upp allt,så jag slängde in den i maskinen och då blev den så här:
På gränsen för stor, men jag kan behöva lite extra plats för allt mitt hår, tycker den blev rätt så fin ändå?
Jag hade planer på att göra fler dragspel och ge bort. Så nu måste jag testa för att få en mindre basker, smalare stickor och färre maskor??? En i oliv och svart tror jag skulle bli snyggt. Eller solgul och svart? Fast solgul har jag inte(än). Nä,nu måste jag gå o snyta mig!

8 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Den blev ju superfin när den var filtad, jag gllade den verklign. stackare som är förkyld, hoppas du blir helt återställd snart.
Kram/V

Alfie sa...

Den blev ju kanon ju! Tycker inte du behöver ändra ett dugg, bara in i tvättmaskinen så blir det ju toppen!

Kram och krya på dig!!

Mamma Mia sa...

Hej
Vilken fin blogg du har. Gillar dina bilder med många fina alster.
Mamma Mia

Anonym sa...

Nä du skojar. Det där kan inte vara samma mössa på bilderna ju. Å hörru, nu får du ta o krya på dig! kram kram från nea

TvaNystan sa...

Tvivlade lite på att baskern skulle gå att tova... Kändes som om den skulle tappa alla sina finnesser då. MEN jag får ge mig! Den blev jätte häftig!!!!!! //Eva

skaparstigen sa...

Tycker inte den ser för stor ut! Det ska ju vara stora mössor i år.

Anonym sa...

Blev ju SUPERFIN! En sån vill jag med ha!!! Var det svårt? Vad är det för garn? Ull, för isåfall funkar det inte för mig... :-(
/Lina

VirkStina sa...

Lina, det är garn från östergötlands ullspinneri, tyvärr är det ull, men väldigt mjukt och osticksigt sådant!